Silvo Nybacka Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaaksi

Vasemmistoliitolla on täysi lista Oulun vaalipiiristä kevään eduskuntavaaleihin. Pohjois-Pohjanmaan Vasemmiston piirihallitus asetti viimeiselle ehdokaspaikalle Silvo Nybackan. Nybacka on 58-vuotias lähihoitaja ja sähköasentaja Lumijoelta. Nybacka on toiminut kunnallisissa luottamustoimissa 1980-luvulta asti ja hänellä on siis vankka kokemus vaikuttamisesta. Tällä hetkellä Nybacka toimii Lumijoen kunnanvaltuustossa ja perusturvalautakunnassa, sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuustossa ja sen tarkastuslautakunnassa.

– Harrastuksiini kuuluu Suomi-Venäjä -seuran toiminta, jossa olen Pohjois-Suomen piirin varapuheenjohtaja. Lisäksi harrastan äijäbalettia En Ala ryhmässä, Nybacka kertoo.

– Haluan puolustaa vanhusten oikeutta hyvään ja inhimilliseen elämään ja hoitoon. Hoitajille saatava mahdollisuus tehdä työtään laadukkaasti ja asiakasta arvostavasti. Kaikille ihmisille taattava laadukas sosiaali-ja terveyshuolto asuinpaikasta ja varallisuudesta riippumatta.

Vasemmistoliiton lista Oulun vaalipiirissä on nyt siis valmis. Ehdokkaat ovat Karita Alanko Oulusta, Markku Eilola-Jokivirta Oulusta, Heidi Haataja Limingasta, Anne Huotari Oulusta, Katja Hänninen Raahesta, Jouni Jussinniemi Pyhäjärveltä, Risto Kalliorinne Oulusta, Olli Kohonen Oulusta, Miikka Kortelainen Kajaanista, Merja Kyllönen Suomussalmelta, Ville Luotola Oulusta, Carina Läntinen Utajärveltä, Silvo Nybacka Lumijoelta, Veli Paasimaa Muhokselta, Outi Pekkala Haapavedeltä, Suvi Röntynen Oulusta, Hanna Sarkkinen Oulusta ja Kirsi Virtanen Kuhmosta.